Hos älskling <3

Hej :D Just nu sitter jag hemma hos älsklingen. Han och krippa sitter och kollar på någon film, det får bli ett kort inlägg för ja pallar inte blogga just nu. puss! <3 / Mikaela

Utvecklingsamtal!

Hejsan! :)
Idag försov jag mig och vakna ungefär vid tio tiden så jag sket i att gå till skolan, så jag gick upp och satte mig vid datan och kollade på ett avsnitt Andra avenyn och två avsnitt av True blood. Vid halv tre hade jag utvecklingsamtal, det gick faktiskt ganska bra, lite frånvarningar hit och dit annars så hade jag förbättrat mig.
Men just nu sitter jag i soffan och tittar på Det okända.
Imorgon blir de skola sen är jag ledig tills på måndag, på måndag har vi orgenteringsdag, vet inte fall jag pallar va med på de faktiskt men de märker vi då. Nu ska jag fortsätta kolla på Det okända, bloggar kanske lite senare eller imorgon.
// Nathalie



Vårdcentralen

Hey babies! Jag sitter och lyssnar på en sjukt bra låt! Idag har jag vart i skolan på två lektioner, men matte ( min pojkvän ) va med på dom sista 20 minutrarna på min so sen gick vi ner till Vårdcentralen där vi mötte min mamma och så tog vi prover och så. Allt tog cirka en timme. Jag fick ett stick i fingret och fick lämmna piss i en burk. Kanske har lågt blodtryck eller nån sorts blodsocker grej.. Jag va tvungen att äta bättre och regelbundet också. Så pappa va på mig i dag och sa att han köpt frukt ( som jag aldrig äter, för jag äter bara fett! ) sen sa han att ja skulle ta sallad och shit till maten.. omtänsamt =D Efter vårdcentralen gick jag och matte hem till mig och jag gick ut med hunden sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde.. jo vi gick hem till honom och kollade ¨på en film som hette Splash. Jag trodde först de va en porno movie.. men det var det inte.! Tur för han!
Men nu ska jag ladda ner musiic! ¨P.S Jag älskar Mattias!  
/ Mikaela den snela!


GiGi D' agostino - You spin me right round


Andra..

Hello :D Mickis skrev ju de första inlägget så jag får väl ta det andra då :P
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, har precis städat om mublerat lite i rummet. Väntar på att Sarah Gris Mikaelsson ska komma hem hit och hjälpa mig och Mickis med bloggen :)
Fundera på fall jag bara ska vara hemma och ta det lungt idag, sen imorgon är de ju skola från 8-13:40. Nä men ni får ha de så bra för nu ska jag fortsätta att städa lite (a).
Byee Bitches!

Första inlägget

Hello :D Haha jag och nathalie har gjort en blogg.. Hoppas vi får läsrae.. några iallafall. Vi ska fixa design för Natta ska prata med Sara som kan göra fina designer :D Idag har jag varit hemma eftersom jag skulle evt till Vårdcetntralen, men jag ska dit i morgon kl 10.00 och Ta blodprov!!! Fan jag som har fobi för nålar :( Men dom får väl ta extra mycket i fingrarna som sist. Idag ska jag träffa min älskling Mattias, vi ska kolla på film eller något tror jag, och nu snart ska jag hem och sola på balkongen med min mamma haha! Vi hörs.. / Mikaela


RSS 2.0